ARMAS ELLUJÄÄJA Sülekoer veetis 3 päeva karude ja huntide keskel (3)

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Üheaastane kääbusspits nimega Ponya leidis enda sisemise hundi, kui omanik ta Siberi kõrbes silmist kaotas. Koerake veetis kolm päeva huntide ja karude keskel, kuni ta selgeltnägija abiga üles leiti.

Koeraomanikud olid teinud kõik endast oleneva, et Siberi kõrbes kaduma läinud kääbusspitsi üles leida ning otsustasid viimases hädas selgeltnägija poole pöörduda. Ponya omanikest paar seadis järgmisel päeval koos selgeltnägijaga sammud kõrbe poole ja sensitiivi soovituste järgi minnes leitigi pisike koer üles.

Vapper Ponya oli ellu jäänud Siberi ürgmetsas, kus sadas külma vihma ning mis kubiseb ohtlikest metsloomadest. 29-aastane koeraomanik Alena selgitas, et ta töötab abikaasaga turismivaldkonnas ning korraldab turistidele Venemaal Mamaia piirkonnas matkareise. «Iga kord, kui kuhugi läheme, võtame väikese Ponya kaasa. Linnas on ta mul tavaliselt seljas,» lisas naine.

Ponya kadumise päeval peatus koer koos enda omanikega ühes hotellis, mille fuajees puhkes hotellikülastajate vahel tüli. See hirmutas väikest Ponyat ning ta otsustas põgeneda, joostes hotelli kõrval olevasse sügavasse metsa. Alena jooksis küll koerakesele järele, kuid Ponya ei peatunud ja kadus peagi omanikul silmist.

Naine tegi kõike, et enda kääbusspitsi tagasi saada: käis teda metsas otsimas, tegi sotsiaalmeediasse postitusi ja suhtles teiste hotellikülastajatega. Viimases hädas aitas kohalik selgeltnägija Ponya Siberi kõrbest üles leida. Õnneks oli koer elus ja terve ning silkas omanikku nähes talle otsejoones rõõmsalt sülle.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles