VIDEO Kastmisvoolikuga mänginud buldog korraldas toas tõelise uputuse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kui videosüüdistust poleks, siis ei usuks iial, et väike koerake nii suure uputuse suudaks korraldada
Kui videosüüdistust poleks, siis ei usuks iial, et väike koerake nii suure uputuse suudaks korraldada Foto: Shutterstock

Internetis on hitiks saanud video mönguhimulisest prantsuse buldogist, kes korraldab majas nii suure kaose, et see jääb pererahvale eluks ajaks meelde.

Väike bulgog korraldas kodus tõelise uputuse. Karvase süüdlase osas kahtlust ei tekkinud, sest kogu sündmustik salvesus kodusele turvakaamerale. 

Videost on näha, kuidas koer Lula tassib kergel sammul läbi koeraluugi tuppa iga aiapidaja unistuste kastmisvooliku, mis ei takerdu tirides ja seda maha pannes veevool ei peatu. Ta teeb sellega toas ühe tiiru, aga veidi aja pärast tuleb voolikuga tuppa veel teistki korda. Tuppa toodud voolik jääb ilusti keset tuba, tekitades korraliku segaduse. 

@house_of_camille #dog #fyp #frenchie ♬ Oh No - Kreepa

Videot on vaadatud ligi 70 miljonit korda ja see on kogunud üle 100 000 kommentaari. Koera omanikel on võibolla veidi muresid nüüd uputuse tagajärgede likvideerimisega, aga vaatajad on Lula teost sisse võetud ning kiidavad koristamis- ja tööhimulist koera taevani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles