Alika Milova kutsub kassidele appi: «Saate nende aja siin paremaks teha»

lemmik.postimees.ee
Copy
Alika Milova.
Alika Milova. Foto: Kuvatõmmis Pesaleidja videost.

Armastatud superstaar Alika Milova on suur loomasõber ning kuigi tal on lapsepõlvekodus kass, otsustas ta sammud seada ka Pesaleidja kassituppa.

Kuigi Alikal on endal praegu koer, kuulub tema süda kõikidele looma- ja linnuriigi esindajatele kanadest kassideni. Alles nädalapäevade eest käis Alika koos loomakaitseorganisatsiooniga puurikanu päästmas. Hiljuti seadis Alika sammud Pealeidja kassituppa ning veetis seal aega ligi kahe tunni jagu.

Kuna Alika oli Pesaleidja juures esimest korda, tunnistas ta, et ei teadnud, et osad kiisud ei ole kohe valmis koju minema ja vajavad veidi rohkem aega, et inimeste hoolivusega harjuda.

Koostöös Pesaleidjaga kutsub Alika inimesi üles Pesaleidja kiisude püsitoetajaks hakkama, et hoida kassitoa hoolealuste tujud rõõmsana ja kõhud täis seni, kuni nad endale päris kodu leiavad.

Inimeste armastavat toetust vajavad eelkõige metsikud kassid, kelle jaoks sõprus inimesega on midagi uut. Püsiannetus võib olla igakuine rahasumma, aga kassidele võib tuua ka maiustusi või tulla nendega lihtsalt mängima.

Vaata videost, kuidas Alika Pesaleidjas käis:

Infot Pesaleidja toetamise kohta leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles