VIDEO Vaatajad kadedusest rohelised: nunnu vasikas näitab ette, kuidas ideaalselt päeva alustada

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kui tavaliselt oleme harjunud nägema kasse või koeri oma peremehele armsalt kaissu pugemas, siis see video tõestab, et ka vasikatele sobib see roll kui valatult.

TikToki platvormil populaarsust kogunud videost on näha, kuidas väike vasikas end armsalt diivanile kerra keerab. Video autori sõnul on see suurepärane viis päeva alustamiseks.

Omaniku sõnul on Zeke nimeline vasikas niivõrd ära hellitatud, et ei oska õigeid lehmaasju enam ajadagi ja tahakski ainult diivanil pikutada. Seda kõike tänu sellele, et ta oli sündides väga äbarik ja vajas üles kasvamiseks teistest rohkem hoolt ja tähelepanu.

Sajad tuhanded inimesed, kes TikTokis videot vaadanud, on sellest vaatepildist igatahes ülimalt heldinud ning jagavad kommentaarides korduvalt, et sooviksid ka endale seesugust armsat kaisuvasikat kunagi saada.

Vaata videot:

@two.coos Morning routine. #babycalf #cutecalf #calf #cuddles #frontporchsittin #farm #farmlife #cow #steer #calvesoftiktok #pet #petsoftiktok #cowcuddles ♬ original sound - Two coos and a honeybee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles