LÕBUSAD FOTOD Pruutpaarile kutsuti pulmaisaks sõbralik laama

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / @pureshorts99

Viimasel ajal on hakatud üha enam pulmadesse loomi kaasama, kuid enamasti on olnud tegu kasside või koertega. Ühele New Yorgi paarile, kelle pikaajaline unistus on olnud osta endale laamafarm, tegi pruudi ema aga meeldejääva üllatuse – pulmaisaks oli uhkes ülikonnas laama.

Laamafarmi Llama Adventures omanik meenutab hommikut, kui sai kummalise kõne. «Ühe pruudi ema helistas ja küsis, kas üks meie farmi asukatest ei võiks tema tütre pulmas pulmaisana üles astuda,» meenutas naine. Pruudi ema rääkis muu hulgas farmiomanikule, et tema tütre Tara ja väimehe Adami unistus on samuti ühel päeval laamafarmi pidada.

Naised jõudsid kokkuleppele ning ühel hetkel keset pulma sammuski kohale viisaka olemisega ülikonnas laama nimega J, kes kiirelt pulmakülaliste seas täielikuks hitiks kujunes. Üllatuskülaline kandis farmiloomadele mõeldud smokingut, roosatriibulist kikilipsu ja valgeid kindaid. Laamapoisi riietus jättis mulje, justkui seisaks ta kahel jalal nagu ülejäänud pulmakülalised.

Farmi Llama Adventures omanik sõnas, et laama nimega J jäi samuti pulmapeoga väga rahule ning farm pakub ka edaspidi võimalust nende rahulikumaid isendeid erinevatele üritustele kutsuda. Näiteks on võimalik tellida laama enda ettevõtte suvepäevadele, pulma, sünnipäevale või fotosessioonile.

Loomad on pulmades iga aastaga üha populaarsemad külalised. Aastal 2022 läbi viidud küsitlus näitas, et ligi kaks kolmandikku koeraomanikke võtab enda lemmiku pulma kaasa.

@fabiangchannel A llama attended a wedding dressed up as a groomsman #fyp #foryou #foryoupage #funny #funnyvideos #funnyvideo #llama #wedding #groomsman #tuxedo #wild #interesting #news #viral #funnytiktok #llamas #hilarious #gentleman #oneoftheboys #fabian #fabiang #fabiangchannel ♬ Lo-Fi chill beat(886457) - 平松誠

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles