EKSPERT JAGAB 5 kassitõugu, kes on ideaalsed lastega peredele

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Loomaekspert jagas sotsiaalmeedias parimaid kassitõuge, kes sobivad oma iseloomult ideaalselt väikeste lastega peredele.

TikTokis populaarsust koguvas videos rääkis naine, et on viis üsna eriilmelist kassitõugu, mis sobivad väga hästi lastega ning ei tekita kodus suuri probleeme. Esimene neist on Bengali kass, kes on eksperdi sõnul tuntud oma rohke energia ja mängulisuse poolest. Seetõttu on see kass lastele parim kaaslane ja sobib nii väikelaste kui ka isegi imikutega peredele, kirjutab The Sun

Bengali kass
Bengali kass Foto: Shutterstock

Eksperdi sõnul on väga sõbralik ka Maine Coon, kes on suur kodustatud kassitõug. Videos lausub naine, et neid tuntakse kui väga sõbralikke ja sotsiaalse iseloomuga kasse. Kuigi selle kassi suurus võib paljusid eemale ehmatada, on nad perede seas uskumatult populaarsed.

Maine Coon
Maine Coon Foto: Shutterstock

Kolmandal kohal on Pärsia kassid, kes on oma iseloomu poolest südamlikud ja õrnad ning sobivad seetõttu väga hästi väikelastega mängima ja aega veetma.

Pärsia kass
Pärsia kass Foto: Shutterstock

Lastega saavad hästi läbi ka siiami kassid, sest nad on väga sotsiaalsed ja intelligentsed ning ei kipu ilma asjata inimeste ja teiste loomadega tüli norima.

Siiami kass
Siiami kass Foto: Shutterstock

Viimase kassitõuna soovitas ekspert peredele sfinksi ning ütles, et vaatamata oma tulnukasarnasele välimusele on sfinksid väga südamlikud, mängulised ja lojaalsed kaaslased.

Sfinks
Sfinks Foto: Shutterstock
@pawsitivefacts Best cat breeds for children 😻 #catsoftiktok #catlovers #catfacts #cats #fypシ #viral #cattok ♬ Pieces (Solo Piano Version)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles