VIDEO Naine kulutab igal aastal ilmatuma suure summa, et värvida oma koer roosaks

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Koeraomanik Angela soovis, et tema lemmik näeks trendikam välja ning otsustas loomakese karva roosaks värvida. Kui naine koera uuest välimusest sotsiaalmeedias videoid jagas, vallandus netikasutajate seas aga pahameeletorm: miks peaks ilusat valget koera neoonvärviga rikkuma? 

Koeraomanikku on sotsiaalmeedias tembeldatud julmaks ja hoolimatuks, kuna ta otsustas värvida oma puudli korraga lillaks, roosaks ja siniseks. 42-aastane Angela Schoonover aga kaitseb oma otsust: tema sõnul on koerake Zoe värvilisena õnnelik ja hea tervise juures ning naudib tähelepanu keskpunktis olemist.

Angelal oli ammu plaan osaleda enda lemmikuga koerte iluduskonkursil, kus koertejuuksurid neljajalgsetele soenguid teevad ning publik seejärel nägusaima koera valib. Koeraomanik soovis, et tema lemmik paistaks võistlusel välja ebatraditsioonilise ja lummava välimusega, seega otsustas ta koera kasuka kolmevärviliseks värvida.

Vaatamata sellele, et naine kulutab aastas 400 eurot, et muretseda enda lemmikule kõige ohutumad ja lemmikloomasõbralikumad värvid, on ta sotsiaalmeedias kriitikarahe alla sattunud. Netikasutajad on Angelale südamele pannud, et ei ole eetiline muuta koera välimust, kuna loomake ei saa ise sõna sekka öelda. Loomaomanik ei lase end aga teiste arvamusest mõjutada, sest teab ise, et on tema heaolu nimel kõik teinud.

@angela_and_zoe Zoe is a fancy girl 💙💜💕 #creativegrooming #poodle #dog #petsoftiktok #fyp #artistsoftiktok #unicorndog #weekendvibes ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS - DJ L BEATS

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles