KÕHE Koeraluugi lahti jätnud pere mõistis õhtul, et nad pole majas enam üksi (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Üks paarike oli just ööunne vajumas, kui nende saksa lambakoer valju haukumise saatel magamistuppa jooksis. Majaelanikud arvasid alguses, et nende koju olid sisse murdnud vargad, kuid alumisele korrusele jõudes avanes neile veelgi hirmutavam vaatepilt – elutoas seisis pirakas alligaator.

Don ja Jan Schultz olid alles hiljuti kolinud Arizonast Louisianasse, kui uudishimulik alligaator nende juurde öise visiidi tegi. Paar meenutas, et oli õhtune aeg ja nad olid juba voodis, kui öörahu katkestas nende seitsmeaastane koer Panda. Üldjuhul rahuliku loomuga koerakest emotsionaalselt haukumas nähes teadsid Don ja Jan, et midagi on valesti. «Meie koer Panda urises kurjalt ja teadsime sel hetkel, et majas peab olema peale meie veel keegi,» rääkis Don. Schultzid kahtlustasid vargaid, kuid otsustasid oma silmaga üle kaeda, kes majja sisenenud on.

Mees seadis sammud koridori ning pidi peaaegu šoki saama, kui nägi enda ees ei kedagi muud kui pooleteisemeetrist ablast alligaatorit. Roomaja saabus majja eeldatavasti läbi koeraluugi, sest aknad ja uksed olid suletud. Majaomanikel hakkas seejärel kiire ning nad kutsusid kohale Louisiana loodus- ja kalandusosakonna ametnikud, kes sissetungija kinni püüdsid. Paar soetas pärast öist intsidenti koeraluugile luku, mis avaneb vaid spetsiaalse kaelarihmaga, et teinekord öiseid üllatuskülalisi vältida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles