TALUNIKU PÖÖRANE AVASTUS «Panin näksitud tomateid nähes aeda turvakaamera ja ehmusin korralikult»

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Talumees Jeff Permar avastas ühel päeval aeda astudes, et köögiviljapeenrast oleks justkui tornaado üle käinud – taimed olid segamini tuuseldatud ja keegi oli erinevatest köögiviljadest ampsu võtnud. Segaduses talunik otsustas aeda turvakaamera paigutada ning sai teada, kes on vahepeal maalapil möllamas käinud.

Kuigi aednikud on suured loodusesõbrad, eelistaksid nad siiski, et kohalikud metsloomad kõiki aiasaadusi ära ei sööks. Pahupidi pööratud peenar tekitas Jeffis niivõrd pahameelt, et mees asus peenral toimuvat läbi kaamerasilma jälgima. Ühel hommikul tuli liikumistuvastuskaameralt mehele sõnum, et aias on liikumist märgatud. Mees avas videoklipi ja ei suutnud oma silmi uskuda – otse tema kaamera ees istus metsümiseja ja sõi isukalt tomatit.

Foto: Kuvatõmmis Youtube’i videost / Chunk The Groundhog

Mees oli alguses metsümiseja peale pahane ja proovis teha kõike, mis talle pähe tuli, et looma peenrast eemal hoida. Paraku ei aidanud miski ning talumees hakkas saama igal hommikul videoklippe tema aiasaadusi kugistavast metsümisejast. Ajapikku hakkas mehele väike tegelane meeldima ning ta pani metsümisejale nimeks Chunk.

Jeff jagab nüüd enda Tiktoki kontol metsümisejast uusi videoid, mida veebiplatvormil palavalt armastatakse. «Vaata, et sa jõuad talle ikka piisavalt köögivilju kasvatada,» ütlevad loomakese fännid aeg-ajalt talumehele. Paistab, et Chunk on enda eluga rahul, sest viimasel ajal on hakanud aias maiustamas käima ka tema tüdruksõber Nibbles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles