VIDEOD Orangutan tuli hotellituppa ja hakkas seal koristama

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kaks meest said Indoneesias puhkusel olles suure üllatuse osalisteks, kui nad avastasid, et nende ööbimiskohta on saabunud ootamatu külaline.

TikTokki postitati hiljuti paar naljakat videot ühest orangutanist, kes koos oma väikese pojaga üht Indoneesia majutuskohta uurida otsustas. Ühest videost on näha, kuidas rahulik loom lahtise uksega tuppa sisse astus ja seal ringi vaatama asus.

Meeste üllatuseks liikus orangutan edasi vannituppa, kust ta haaras seebi ja hakkas maas olevas ämbris käsi pesema. Üsna rahuliku iseloomuga ahv jalutas toas ringi ja ei lasnud ennast häälekatest meestest üldse segada.

Looma inimese moodi käitumine tekitas meestele palju nalja ning kui orangutan toast väljus, tahtsid nad näha, mida loom järgmisena ette võtab. Ootamatult kõndis ahv väljas olnud külmkapi juurde ja võttis sealt endale mõned karastusjoogid ning hakkas neid siis jooma.

@ash.bulla Pat2 is up #orangutan #monkey #viral #indonesia #ape ♬ original sound - Zak

Järgmine turisti postitatud video oli aga veelgi humoorikam, sest klipist selgub, et ühel hetkel otsustas orangutan meeste magamistuppa tagasi minna ning hakata seal põrandat pesema.

Naljakas video näitab, kuidas ahv mehe aluspükstega põrandat küürib, justkui oleks see tema töö, mille eest talle palka makstakse. Kuigi orangutan oli enamjaolt rahulik, selgus, et ta oli mehe aluspükstesse väga kiindunud ning muutus pisut agressiivseks, kui aluspesu omanik neid tagasi võtta üritas.

@ash.bulla Part 2💀💀#viral #orangutan #indonesia #indonesia🇮🇩 #monkey ♬ original sound - Zak

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles