SÜDAMLIK VIDEO Koos varjupaika sattunud koerad ei suuda teineteisest lahus olla

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: WFAA / YouTube

Ameerika Ühendriikides Minneapolises asuva loomade varjupaiga töötajad olid pahviks löödud, kui nägid turvakaamera salvestiselt, kuidas üks hoolealune puurist põgenes, et sõbra juurde pääseda.

«See on lihtsalt imeline,» kiitis varjupaiga töötaja nähtud vahejuhtumit, mille peategelasteks olid koos varjupaika saabunud pit bull terjerid Brenda ja Linda, kes aga teineteisest sugugi lahus olla ei suutnud. 

Varjupaiga töötajad olid hämmingus, kui nad ühel hommikul tööle tulles kaks saba liputavat koera ühest puurist avastasid. Turvakaamera salvestist aga selgus, mis oli juhtunud. Nimelt on videost näha, kuidas Brenda mängleva kergusega parima sõbra juurde puuri ronib.

Varjupaik jagas südamlikku klippi ka oma sotsiaalmeedia kanalites, lootuses, et Brenda ja Linda leiavad endale tänu sellele ühise uue kodu. Väljaanne Daily Mail vahendas, et see soov läkski täide ning lahutamatud sõbrad elavad nüüd oma parimat elu uues kodus. Kodu leidsid nad just tänu sotsiaalmeedias levinud videole.

@friendsofmacc Brenda and Linda found their furever home TOGETHER! Thank you to all of our frens who shared to make this pawsible for them💕🐾#happytogether #bestfriends ♬ Happy Together - Weezer

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles