ARMAS KLÕPS Põnevil koer reageeris abieluettepanekule enne, kui tüdruksõber suu jõudis avada

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avapilt on illustreeriv
Loo avapilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

33-aastane Josh tegi Uus-Meremaal oma kallimale Vickyle abieluettepaneku, kuid nende põnevil koer Breeze tegi selle meeldejääva sündmuse veel eriti värvikaks. 

Vicky räägib oma abieluettepanekust tagantjärele nii, et Josh oli seda pikalt planeerinud ja ilmselt teadsid seda plaani kõik peale tulevase mõrsja enda. «Kui Josh mulle selle kuulsa küsimuse esitas, ütles koer enne oma jah-sõna, kui mina üldse suu jõudsin avada,» naeris Vicky. «Ma ei tea, kas ta pidas sõrmust maiuseks või mänguasjaks, aga õnnest hullunud koer hüppas Joshile käppadega peale ja proovis karbi sisu endale napsata.» 

Elevil koer jäi ka sõprade fotokaamera kaadrisse ja tagantjärele on paaril ülilõbus oma olulist hetke meenutada. «Koer oma vaistuga juhatas mulle teed,» muigas Vicky. 

Loomulikult võttis naine abieluettepaneku vastu. Kuigi nad pole täpset pulmakuupäeva veel otsustanud, on neil plaanis Breeze sõrmusekandjaks ülendada. «Kuni meil on vahekäigu lõpus koerale maiuspala poetatud, tuleb ta kindlasti meie juurde. Ta armastab üle kõige tähelepanu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles