PÄEVAKÄPP ⟩ Eakas Lars on kassitoas endale uut kodu oodanud terve igaviku

lemmik.postimees.ee
Copy
Lars
Lars Foto: Pesaleidja

Lars seadis enda neli käppa Pesaleidja kassituppa Laulasmaalt 2020. aasta veebruaris ning on nüüdseks oma pesapaika oodanud juba terve igaviku.

Larsi plaaniks on leida kiiremas korras oma kodu, kus ülejäänud eluaastad rahulikult konservi nosides, tukastades, vahel kui viitsimist on, siis ka mängides ja otseloomulikult paisessioone nautides vastu võtta. 

Lars on väärikas eas, kuid oma parimates aastates kassihärra, kes on sündinud 2013. aasta keskpaigas. Lars eelistaks kodu, kus on rahulik ja soe, oma pehme pesa, mõni varjualune, konservikauss ja oma armastav pere.

Lars on kassitoas näidanud ennast igast heast küljest. Larsilt uurides on tema lemmiktegevuseks tukastamine, mida kassihärra andmetel tuleb alati nautida kaua ja mõnuga - vastasel juhul võib unest puudus tulla.

Lisaks peab Lars lugu ka vähesest trennist, mida Pesaleidja pere talle vahel suletutti viibates pakkuda üritab. Samuti võib leida Larsi ootamatult mängides ka üksinda, kui mõni eriti hea mänguasi teel uude tudupaika ette on jäänud.

Larsist võib leida selle suure sõbra, kes sind alati koju ootab ja igatseb. Lisaks on Lars lausa ideaalne paariline teiste lemmikutega ning kassitoas ei ole teda kohatud tüli norimas ühegi teise seltsilisega.

Kui soovid talle kodu pakkuda, vaata tema profiili SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles