PÄEVAKÄPP ⟩ Imekaunis Lilleke otsib hella kodu, kus end rohkem avada

lemmik.postimees.ee
Copy
Lilleke
Lilleke Foto: Pesaleidja

Lilleke saabus Pesaleidja kassituppa 2022. aasta märtsi lõpus. Lilleke on kauni kolmevärvilise kasuka ja meeldejäävate erksate silmadega kassipreili, kes on nüüdseks oma kodupaika oodanud juba üle aasta.

Lilleke on sündinud 2018. aasta maikuus ning unistab juba pikemat aega oma pesa leidmisest. Kassitoas on Lilleke küll pigem varju jääv kiisu, kes tihti peidab ennast kratsipuude tagustes või mõnes kinnisemas pesakastis, kuid sellegipoolest unistab ka tema lõpuks julgemaks saada ja ehk õnnestuks see õide puhkemine kassikesel kiiremini omas kodus, oma pere juures.

Kassipreili ei ütle ära headest maiustustest ja konservides, kuid kahjuks tuleb kassitoas selleks kõvasti vaeva näha, et saaksid vaid üksinda konservikausist söögipoolist nautida. Lillekesel on aga saatuse tahtel kikudest alles jäänud vaid kihvad ja esihambad, mistõttu naudiks see neiu kindlasti igapäevasel mõnda eriti maitvat pehmet konservi. Kuna aga Lilleke on üpriski arglik, siis tihtipeale loobub ta oma söögist ning loovutab selle mõnele kiiremale ja julgemale toakaaslasele.

Et Lilleke saaks ennast rohkem avada ja kordki nautida konservi nii, et keegi ei trügiks ega pistaks pintslisse tema konservihunnikut, oleks vaja leida just talle sobilik kodu. Kui oled kindel, et Sinul on võimalus ja soov pakkuda imelisele särasilmsele kiisupreilile kodu, siis tutvu loomasoovija tingimustega ja täida loomasoovija ankeet SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles