KARVANE ABIMEES ⟩ Karupoeg hoolitses aiast prügi väljaviimise eest

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
See väike abimees sulatab südameid
See väike abimees sulatab südameid Foto: Video kuvatõmmis

Väike must karupoeg on saanud vaatajate täielikuks lemmikuks, sest ta on jäänud videole nagu oleks ta kõige tublim abimees. 

Karupoeg suudab videoklipi alguses jätta üliarmsalt mulje nagu oleks ta majaomanik David Oppenheimerile appi tõtanud, et prügikonteiner hoovist tänavale veeretada. 

Valvekaamera salvestuselt on näha, kuidas loom toitu leida püüdes tõuseb tagajalgadele ja lohistab tagurpidi värava poole minnes enda järel prügikasti. Siis lükkab koheva kasukaga käpaline konteineri ümber ning mõistes, et tal ei õnnestu seda avada, lahkub pettunult tühjade käppadega. 

Loom ei saanud prügikasti avada, kuna sellel on spetsiaalsed karuklambrid, mis ei lase karudel neid avada ning sisse ronida. «Enamik siinsetest karudest saab sellest kiiresti aru ega ürita seda kangutada. Karupoeg pole sellest veel taibanud. Näete teda prügikastiga kõndimas, justkui valmistuks ta prügi välja viima,» räägib Oppenheimer. Mees lisas, et oli nägi samal päeval varemgi kodu lähedal emakaru koos pojaga. «Siin on karud väga tavalised,» selgitas Põhja-Carolina elanik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles