KAITSEN SIND REBASTE EEST ⟩ Inglismaal paari pandud küülikud pidasid maha marulise pulmapeo

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pruut Wilmer
Pruut Wilmer Foto: RJ Heald Photo/ SWNS/ Scanpix

Kaks koduse lemmikloomana peetavat küülikut pidasid maha naljaka, kuid jumaliku pulmaseremoonia Leedsi pubis Black Bull.

Pikk-kõrvad Wilmer ja Meslier sõlmisid pärast aasta kestnud romantikat umbes 50 külalise ees abielu, vahendab SWNS. Pulm oli inimeste mõistes väga traditsiooniline - tõotused, pruut kandis loori, peig kikilipsu ja tseremoonial ning sellele järgneval peol osales umbes 50 inimkülalist. Ei puudunud ka professionaalne fotograaf. 

Külalistele oli kaetud buffeelaud, karvane noorpaar maiustas tordi asemel porganditega. 

Loomade omanikud lugesid abiellujate nimel ette nende pulmatõotused. Loori kandev pruut Wilmer lubas elu lõpuni peiu pisarad kuivaks musitada, peig Meslier lubas oma kaunist kaasat alati rebaste eest kaitsta. 

Sara Robinson koos Meslieriga ja Claire Atkinson koos Wilmeriga.
Sara Robinson koos Meslieriga ja Claire Atkinson koos Wilmeriga. Foto: RJ Heald Photo/ SWNS/ Scanpix

Meslieri omanik Sara Robinson (51) ja Wilmeri omanik Claire Atkinson (40) hakkasid pidu juba jõulude ajal kavandama, kuid ütlesid, et see oli alguses mõeldud lihtsalt naljana. Kuid enne, kui nad arugi said, olid nad broneerinud pulmapaiga, palganud floristi ja fotograafi ja ei jäänudki muud üle, kui külalistele kutsed saata. 

Jänkupulmas osales külalistena 50 omanike sõpra ja pereliiget, sealhulgas mitmeid lapsi. Kõik osalejad jäid peoga väga rahule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles