Roolijoodik veenis politseinikku, et sohvriks oli tema koer

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Kiirust ületanud roolijoodik jäi politseile vahele ja püüdis olukorrast enda meelest kavalalt ja puhtalt välja tulla. 

Ameerika Ühendriikides Colorados pälvis ööl vastu laupäeva politsei tähelepanu antud teelõigul liiga kiiresti sõitnud auto. Politsei tuvastas sõiduki kiiruseks 80 kilomeetrit tunnis. Olukord aga hakkas väga veidraks muutuma, kui autole anti peatumismärguanne ja juhiistmel algas kummaline sagimine. 

See kriminaalses joobes olnud mees on vist mõistest «juhtkoer» täiesti valesti aru saanud. 

Tavaliselt püütakse purjuspäi sõitmisega vahele jäädes vahetata kohti inimesega kõrvalistmelt, kes on kaine, aga see mees püüdis enda asemele rooli taha panna oma koera. Vähe sellest, mees avas ka kõrvalistuja ukse ning püüdis autost põgeneda. See nali tal läbi ei läinud ning ta peeti kinni. Olukorra absurdsusest hoolimata püüdis ta korrakaitsjaid veenda, et autot juhtis koer. 

Selgete joobetunnustega mehele esitati süüdistus juhiloata ja alkoholijoobes juhtimise eest, politsei peatumismärguande eiramise eest ning põgenemiskatses. 

«Koerale süüdistust ei esitatud ja ta pääses vaid hoiatusega,» kirjutas Springfieldi politsei lustakas Facebooki postituses. Koer, kelle peremees pokri pisteti, on tuttava inimese juures turvalises kohas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles