VAATA PILTE! Kleptomaanidest kassid näppavad naabritelt kõike, mis kassiluugist läbi mahub

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avafoto on illustratiivne
Loo avafoto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Ühendkuningriigi elavad kassid Harry ja Luna varastasid naabritelt häbitult 500 euro väärtuses disainerkingi ja kallist aluspesu.

Donna Hibbert üritab omanikele tagastada asju, mille tema kaks kleptomaanist kassi koju on tassinud. Varastatud asjade hulgas olid disainerkingad ja kallis aluspesu. Korra tõid loomad isegi rahakoti, aga see osutus tühjaks.

Hibbert kirjutas sotsiaalmeediasse postituse, et näidata naabritele lemmikloomade toodud asju. Naise sõnul on tal oma kiisude pärast täitsa piinlik. «Minu kassid on vargad. Aastate jooksul on nad kassiluugi kaudu palju võõraid asju koju toonud... Mul on pesapallimüts, vorstikesi, kassi maiuseid, susse, sokke ja isegi üks saabas! Kallid disainerkingad ja kahed rinnahoidjad. Kui need on sinu omad ja tahad neid tagasi, kirjuta mulle privaatsõnumites,» ütles britt.

Hibberti sõnul on tal kerge hirm, et keegi võib näha kasse jooksmas, võõrad asjad suus. «Mõtlesin, et kõige parem oleks hakata siia neid asju postitama, sest olen kindel, et keegi läheb hulluks, sest ei mäleta, kuhu eseme pani. Asi pole sinus!» selgitas ta huumori ja murega korraga.

Naise sõnul tõid kassid talle koju veel ka elastiksidemed, köögirätikuid ja švamme.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles