TÕELINE LÕVISÜDA ⟩ Koduaias kohtusid terjer ja karu: kumb lõpuks minema jooksis?

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

8-aastane terjer Dixie sattus Connecticutis ohtlikusse olukorda, kui tema kodu tagahoovi ilmus ühtäkki karu. Üllatava olukorra jäädvustas koduõue valvekaamera.

Vapper terjer Dixie kaalub küll vaid 9 kilogrammi, kuid tema koerapõues põksub tõeline kaitsev lõvisüda. Dixie omanik Julie kinnitas, et koer haugub kõigi peale, kes nende koduhoovi astuvad - olgu need siis ootamatud või oodatud külalised. 

Karu, kes pere õuele kondama sattus, ei olnud kindlasti oodatud, kuid väike koer märkas teda veel enne, kui mõmmik valvekaamera pilti jõudis. Otsustavalt haukudes tõttas Dixie sissetungijat peletama. Esmalt ei heitunud karu väikese koera püüdlustest ja ajas teda taga, kuid hirmunud koer ei andnud alla, lippas maja trepile, aga haukumist ei peatanud. Paar korda ähvardavalt tagajalgadele tõusnud karu aga mõistis, et selles aias tal vaba voli toimetada ei ole ja otsustas minema joosta. 

Suure klähvimise peale tuli välja ka Dixie perenaine, kes südika koera sülle kahmas ja tuppa tõstis. Naine ei olnud enne kaamerasalvestuse vaatamist teadlikki, kui vapra koeraga tal tegemist on. Kui ta aga aias karu märkas, oli tal selge, miks koer nii endast väljas on. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles