Kiisudel kõht tühi: Pesaleidja palub kassikonserve annetada

lemmik.postimees.ee
Copy
Pesaleidja kassitoa elanikud.
Pesaleidja kassitoa elanikud. Foto: Madis Veltman/Postimees Grupp(Scanpix

«Kevad on inimeste südamesse pugenud ja kõik puhkavad, grillivad, naudivad päikest... mis on iseenesest tore, kuid kahjuks meile tähendab see seda, et inimesed meie juurde jõuavad aina vähem,» kirjutab kasside päästmisega tegelev Pesaleidja.

See aga omakorda tähendab, et kiisudele ei ole toodud annetusi ning seetõttu on konservidest tekkinud suur puudus. Pesaleidja hoolealused aga saavad oma ravimeid konservidega ning samuti vajavad seda ka kassipoegade pesakonnad ja nende emad. «Praegu on seis nukker, sest saame tänased ravimid konservidega antud, aga... edasi?» on Pesaleidja nõutu.

Pesaleidja kassitoa elanikud.
Pesaleidja kassitoa elanikud. Foto: Madis Veltman/Postimees/Scanpix

Pesaleidja vabatahtlikud on eriti tänulikud konservide üle, kus on lihasisaldus vähemalt 50%, kuid vastu võetakse absoluutselt igasuguse abi. Lisaks täiskasvanute konservidele tuntakse väga puudust kassipoegadele mõeldud konservidest.

Pesaleidja kassitoa elanikud.
Pesaleidja kassitoa elanikud. Foto: Madis Veltman/Postimees/Scanpix

Pesaleidjale saab saata paki Smartposti (Tammsaare tee Grossi pood), telefoninumbrile 5500072. Paki saab tuua kassituppa kohapeale, Tammsaare tee 89, E-R vahemikus 9-19 ja L, P 9-18.

Vastu võetakse ka annetusi, et vabatahtlikud saaksid asju vajadusel ise tellida. Annetada saab Pesaleidja kodulehel olevate pangalinkide abil SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles