PÄEVAKÄPP Ebaõiglane: imekauni kasukaga Una on päris oma kodu oodanud juba neli ja pool aastat

lemmik.postimees.ee
Copy
Una
Una Foto: Pesaleidja

Ei tea, kas Unal üldse on kunagi oma inimest olnud. Kassike leiti Viimsist ja on kodu oodanud 4,5 aastat. Et Una on 6 aastat vana, siis väike kalkulatsioon, ja näeme, et ta on suure osa oma elust lihtsalt kassitoas kodu oodanud. Kas keegi tuleb Unale appi?

Una on armas, hell kassike, kes vajab oma stabiilset, rahulikku ja hubast kodu. Ta ootab leplikult Pesaleidja kassitoas, kuid ta on silmnähtavalt nukker, kohe väga nukker. Harilikult külitab ta mõnel pehmel madratsil, veidike kägaras ja pea norus. Paikatse peale ilmub Una näkku veel küsimärk, kuid konservi võludele ei suuda ta vastu seista.

Mida Una ei adu, on see, et tal on nii harmooniliste värvidega imekena paks kasukas, mis on justkui paitamiseks loodud. Näos on karamellijäätisebeeži ja vesihalliga muster ning silmad on mururohelised. Ja need nunnud valged käpad, mis kindlasti hea meelega sõtkuksid mõnd kodust fliisi või diivanipatja. Vaja oleks üksnes ühte inimest! Ja Una elu saaks uue pöörde!

Una on steriliseeritud ja kiibitud, talle on tehtud nii vaktsiinid kui parasiitide vastane tõrje. Kui tahaksid armsat Unat aidata, siis tutvu tema profiiliga SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles