PÄEVAKÄPP ⟩ Rakvere prügimäelt päästetud Lohe on valmis ideaalseks kodukassiks hakkama

lemmik.postimees.ee
Copy
Lohe
Lohe Foto: Cats Help

Lohe on umbes 7-8 kuune must-valge kasukaga tillukest kasvu tütarlaps Rakvere prügimäelt. Lohe saabus oma hoiukoju täiesti metsikuna. Kohe nii metsikuna, et terve kuu aega ei olnud hoiukodul õrna aimu, et sellel väiksel neiul on maailma nunnum nägu.

Hoolimata oma suurusest teeb Lohe ka endast kaks korda suurematele poistele tuupi. Ta on suur aktivist ja aitab kõik pesud kuivama panna ning toad koristada ja jääb jaksu ka ringi möllata.

Lohe armastab väga pai ja kõrva sügamist, kuid ise ta sülle veel ei tule ja ei armasta ka sülle võtmist. Kuid iga päevaga läheb see paremaks. Seetõttu sobiks ta oma semu Triibuga hästi, kuna Lohe ei konkureeri kõhu peal olevale kohale. Kuid arvestades tema pailembust, siis ühel hetkel on Lohegi kaisukas. Ideaalis võiksid Lohe ja Triip koos koju minna. Nad on üksteisesse kiindunud ja koos armastavad möllata.

Lohe otsib tubast elamist ja inimest/inimesi, kes ei otsi omale rahulikku padjakiisut, vaid kellele meeldib kassidega tegutseda. Lohe on valmis uude koju kolima maikuus (siis on kõik vajalikud protseduurid tehtud).

Kui soovid Lohele kodu pakkuda, anna endast märku SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles