Uue kodu ostnud naine avastas seina seest midagi väga ehmatavat

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Colorados elav naine sai suure ehmatuse osaliseks, kui avastas, et tema äsja ostetud kodu seinte sees olid end sisse seadnud väga ootamatud tegelased.

Värske majaomanik Amber Hall pakkis parasjagu garaažis asju lahti, kui märkas, et tema koer midagi agaralt nuusib ja otsib. «Läksin vaatama, et mida ta sealt otsib, ja siis nägin seina sees väikest auku, millest oli madu välja ronimas. Olin paanikas,» meenutas naine kõhedat avastust väljaandele denver7.

Maod tulid välja seina seest
Maod tulid välja seina seest Foto: denver7 / kuvatõmmis videost

Maod tulidki välja seina seest, mis oli juba katsudes soe. Tänaseks on majast leitud kümme madu, kuid ilmselt on neid seal veel.

Majaomanik palkas ka maopüüdja, kes on aidanud kutsumata külalistest turvalisel moel vabaneda, kuid asja ei saa enne lahendatuks lugeda, kui madude pesa on üles leitud. Maopüüdja sõnul on maod majas elanud juba vähemalt kaks aastat.

Naise sõnul pole isegi kindel, mis liiki maod need on, kuid arvatavasti kuuluvad leitud maod tripimadude perekonda. Samas on asjatundjate sõnul hämmastav, et need maod on sedavõrd suureks kasvanud.

Värske majaomaniku jaoks on kogu olukord mõistagi äärmiselt stressirohke, eriti, kuna see on tema elu esimene päris enda kodu. «Ma ei suuda seda nautida, ma kardan tohutult,» sõnas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles