Foxy soovis pererahvaga linna sõita ja tõi mängu oma kavalaimad koeraoskused

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Peremees Meelis Tiigemäe ja koer Foxy
Peremees Meelis Tiigemäe ja koer Foxy Foto: Rebase talu Facebook

Järvamaal asuva Rebase talu pererahvas jagas lustakat seika, kuidas nende perekoer Foxy Tallinnasse reisis. 

Rebase talu on Järvamaal asuv talu, kus pererahvas Piia ja Meelis kasvatavad kartuleid ja õunu. Kõrvemaalased jagasid oma ühismeedias meeleolukat juhust, kui nad pealinna ehituspoodi sõites üllatuse osaliseks said. 

«Kuna teisipäeval oli ilm vilets ja nagunii oli vaja hooajaks linnast tootmisvahendeid osta, siis otsustasime kaubikuga Tallinna minna,» alustasid talupidajad oma toredat lugu. Nad naersid, et ei tahtnud viletsat ilma kiruda ja seega otsustasid päeva teistmoodi sisustada, kui esmalt plaanis oli. 

«Nipet-näpet siin-seal väikseid asjaajamisi tehtud, jõudsime 2,5 tunni pärast ehituspoodi, kust oli plaan osta ja peale panna hunnik õunapuude tugiposte. Üllatus oli aga suur, kui kaubiku kaubaruumi ust avades vaatas meile vastu Foxy, meie koer.»

Pererahva õnneks oli kaubikus kaasas üks koormarihm, millest sai kohe kaela- ja jalutusrihm improviseeritud. Ja edasi läks ostlemine nii, et üks jalutas koera ja teine käis poes.

Ostlemispäevast sai koera linnas sotsiaalse suhtlemise koolituspäev. «Foxy jäi päevaga väga rahule,» naeris pererahvas. «Kõige üllatavam on aga see, kuidas ta suutis mitu tundi täiesti hääletult meiega kaasa sõita.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles