PÄEVAKÄPP ⟩ Paimaias Coco nurrub end sinu südamesse

lemmik.postimees.ee
Copy
Coco
Coco Foto: Pesaleidja/Facebook

Kuigi elu pole Cocot hellitanud, läheb vapral kassikesel inimese ligiduse peale kohe vurr võbelema ja nurr lahti.

Suure kassitoa rahvaste paabliga peab Coco veel harjuma. Ta pigem püsib kassitoas pesapuukasti varjus ja pistab pea välja siis, kui kuuleb inimese liginemist. Kutse peale vaatab Coco kohe eesmärgikindla pilguga sulle otsa, justkui öeldes, et palun tee paimassaaži. Cocole väga meeldib peapaisid saada ja kõrvakõhvitsusi nautida ning kapitaalne kasuka sügamine võiks tema meelest olla igapäevane rutiin. Tal on korraliku kodukassi kombed käes.

Adra külast Harjumaalt pärit Coco (vanus on väike küsimärk) on inimese lähedusega harjunud. Kui ta oli veel hulkurkass, sai ta kohalike inimeste käest süüa, ja kohalikud olid need, kes hoolitsesid Coco eest, kui ta sel kevadel pesakonna ilmale tõi.

Pesaleidjasse jõudsid nii Coco kui kaks tema lapsukest, ent lapsukesed jõudsid enne ja said kasuema kaissu, Coco kinnipüüdmine võttis ühe lisapäeva. Nüüd ootab Coco Pesaleidjas seda oma kõigekõigemat kodu, tema lapsukesed aga kasvavad jõudsalt kasuemme tiiva all.

Coco on kena ja armas triibik, kel on nunnu lai nägu ning kes on just parajalt nii ümar, et teda on lust paitada. Coco on steriliseeritud ja kiibitud, talle on tehtud nii vaktsiinid kui parasiitide vastane tõrje. Coco profiiliga saad tutvuda siin.

Kui soovid Cocole kodu pakkuda, siis tutvu looma võtmise tingimustega ja täida tema kohta kodulehel loomasoovija küsimustik ning sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles