Näitleja Barbra Streisand lasi oma koera kloonida

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Barbra Streisand
Barbra Streisand Foto: MENAHEM KAHANA / AFP / Scanpix

USA teatri- ja filminäitleja, helilooja ning ühiskonnategelase Barbra Streisand leidis väga ebatavalise viisi, kuidas oma armastatud lemmikuga hüvasti jätta.

Streisandi koer Fanny sai äsja viie aastaseks ning loomulikult tähistati seda tähtsat päeva uhke sünnipäevapeoga. Streisand jagas Instagramis fotot, kus tema kolm Coton de Tulear'i tõugu koera, Fanny, Violet ja Scarlet uhke koogi ümber poseerivad.

Väljaanne Daily Mail kirjutab, et näitleja lasi nii Viloeti kui ka Scarleti kloonida, pärast seda, kui tema armastatud koer Samantha 2017. aastal 14 aasta vanuselt suri. Koer käis näitlejaga kõikjal kaasas ning tema lahkumine oli näitleja jaoks äärmiselt südantlõhestav. «See oli nagu lapse kaotamine,» on Streisand ühes intervjuus öelnud.

Streisand paljastas ajakirjale Variety antud intervjuus, et kloonime tähendas seda, et enne Samantha surma võeti tema suust ja kõhust rakke, mida kloonimisprotsessis kasutati. 

Ka sünnipäeva tähistanud Fanny on Samanthaga seotud, olles tema kauge sugulane.

Väljaande sõnul maksab loomade kloonimine 50 000-100 000 dollarit.

Sajandeid seltsikoerana aretatud Coton de Tuléar on armastav ja truu lemmik, kes naudib inimese seltskonda ega taha pikalt oma perest eemal olla. Ta täidab hea meelega sülekoera ülesandeid, kuid on ka lõbus, mänguhimuline ja elavaloomuline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles