PESALEIDJA PALUB ABI ⟩ Haige kassi ravi läheb maksma üüratu summa, mis käib pensionäril üle jõu

lemmik.postimees.ee
Copy
Tipsi
Tipsi Foto: Pesaleidja

Pesaleidja poole pöördus abi saamiseks naine, kes avastas, et tema pensionärist ema kassi silm on kohutavas seisus. Haige kassi ravi läheb aga hinnanguliselt maksma 1300-1400 eurot.

Abi vajav kassike kannab nime Tipsi ning tema pensionärist perenaisel puudub arvestatav sissetulek, mis võimaldaks õues seiklevat lemmikut, kes kusagil oma silma vigastas, aidata. Perenaise tütar pöördus aga abi saamiseks Pesaleidja poole ning tänu sellele on Tipsi juba esmasel ülevaatusel käinud, kus tema silm eemaldati ning võeti kõikvõimalikud vereanalüüsid.

Teha on veel palju, sest ehkki Tipsil hambaid suus eriti polegi, on tal suus põletik ja mäda. Praeguses seisus aga Tipsi rasket operatsiooni üle ei elaks, mistõttu tuleb enne tegeleda silma ja põletikuga ning maikuus ka suuga.

See projekt on väga kulukas ja Tipsi ainus õlekõrs on heade annetajate abi. «Palun jätame seekord ära hukkamõistu memme suunas, sest see ei vii kuskile. Terve Eesti on täis paraku selliseid memmedele kuuluvaid kiisusid ning kindlasti on ka hullemas seisus kasse, kuid Tipsil vedas, et teda märgati sellisena ja paluti abi. Palun aitame Tipsil tagasi saada elamisväärne elu ja hea enesetunne. Iga loom on seda väärt,» kirjutab Pesaleidja sotsiaalmeedias postituses. Ravi kogukulu on eeldatavasti 1300-1400 eurot.

Kui soovid Tipsit aidata, siis annetamise kohta kogu vajaliku info leiab Pesaleidja kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles