PÄEVAKÄPP ⟩ Haruldaselt vahva karvamustriga Eeva otsib suure südamega peremeest

lemmik.postimees.ee
Copy
Eeva
Eeva Foto: Tartu Kassikaitse

Eeva jõudis Tartu Kassikaitse hoole alla haruldaselt vahva karvamustriga ja argliku iseloomuga.

Inimestega ei olnud kiisukesel just parimaid kogemusi olnud ja nii veetiski ta esimesed nädalad hirmunult kassitoas diivani all. Just sealt diivani alt jäi ta silma ühele oma hoiukodule, kes tahtis anda Eevale võimaluse inimesega sõbraks saada. Nüüd on kassineiu mitmeid kuid hoiukodus elanud ja annab selgelt märku, et aeg oleks ta oma inimesel ta ometi päriskoju viia!

Kui varem otsis Eeva kõige pimedamaid nurki kuhu peituda, siis nüüd põõnab ta tavaliselt elutoas riiulil ja hoiab asjadel silma peal. Peitu tasub joosta vaid siis, kui inimene võtab välja sellise hirmsa asja nagu tolmuimeja. Hommikul tuleb Eeva alati koos teise hoiukodu kassiga konservi ootama. Jõulude ajal lubas ta oma siidisele kasukale teha ka esimesed paid ja nüüd on mõnusad paisessioonid juba igapäevase rutiini hulgas.

Muidu on ta üsna jutukas ja paras mürakaru. Armastab palle ja putukaid taga ajada ning aeg-ajalt toataimi ümber istutada. Öösiti kerib Eeva ennast lambanaha peale mõnusalt kerra. Võõraid inimesi vaatab kiisuke veel teatava ettevaatlikkusega, kuid oma hoiukodu inimestele jookseb alati välisukse peale vastu, kui nad koju tulevad.

Kui just sinu kodust on puudu üks selline imekenade sokkidega graatsiline kiisu, kes vajaks pisut kannatlikkust, et sinuga täielikult harjuda, siis paku talle päriskodu SIIN!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles