Naine arvas, et ta päästis koera, kuid tegelikult oli tegemist ohtliku loomaga

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Naine sai suure üllatuse osaliseks, kui avastas, et tema päästetud väike koerakutsikas on tegelikult hoopis ohtlik metsloom.

Meg Alexandra valmistus saabuvaks tornaadoks, kui märkas oma aias niutsuvat kutsikat, kes oli ennast väikeseks palliks kerra tõmmanud. Naine jagas toredat avastust ka TikTokis ning rääkis videos, et ta üritas õues väikese looma ema üles leida, kuid kui ta teda ei leidnud, viis kutsika enda juurde koju. Üsna pea sai naine aga aru, et tegemist ei ole mitte väikese koerakutsikaga, vaid hoopis koiotiga, kirjutab Daily Star.

Loomake oli väga väike ning tema silmadki polnud veel täielikult avanenud. Alexandra mässis ta kodus soojalt rätiku sisse ning hakkas talle toiduks süstlaga piima andma. Siis märkas ta, et loomaga pole siiski kõik päris korras ning ta avastas, et kutsikal on raske infektsioon. Tema kehva karvkatte vahel oli palju väikeseid tõuke ning tema nahk oli kahjustatud.

Kui naine lõpuks koioti puhastatud ja toidetud sai, hakkas ta kutsikale vajalikku abi otsima. Videot näinud inimesed olid naise käitumisest vaimustuses ning tänasid teda, et ta otsustas väikese abitu koioti eest hoolitseda. Üks kommenteerija kirjutas, et see pole väga tavaline, et inimesed metsikute loomade eest seisavad, sest tihti tekitavad metsloomad inimestes hirmu.

Siiski sai Alexandra palju hoiatusi, et tegemist on metsloomaga ning tal ei tasuks väikest koiotti lemmikloomana pidada. Mitu inimest arvas, et kuna tegemist ei ole kodustatud loomaga, siis võivad ühel hetkel tema kiskjainstinktid võimust võtta. Lisaks öeldi, et kuigi naine võib seda soovida, ei suuda koiott kunagi käituda nagu kodukoer.

@meg.alexandra88 The universe gifted me a baby ✨coyote✨ #wildliferescue #babycoyote ♬ fix you - favsoundds
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles