PILDID ⟩ Inglismaal nähti üliharuldast musta looma

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ühendkuningriigi tänavatel märgati ekslemas üliharuldast musta rebast, kes tekitas omajagu segadust. 

Esimest korda nähti haruldast looma Walesis Glamorgani jões kaks nädalat tagasi ning siis asus mustade rebaste eest seisev organisatsioon Black Foxes UK loomakest otsima. Otsingud kujunesid suureks ning ka kohalikke kutsuti üles rebasega kokku juhtudes sellest teatama. Lisaks võeti appi politsei, kes üritas teha kõik, et musta rebase asukoht tuvastada, kirjutab LADBible

Haruldane loom, kes ei ole pärit Ühendkuningriigist, leiti BBC andmetel lõpuks 24. aprillil. Kuna musta rebast kasvatatakse enamasti lemmikloomana, proovisid Black Foxes UK organisatsiooni liikmed rebase omanikku leida. Kahjuks ei andnud ükski katse tulemusi. Siiski olid nad väga tänulikud ja õnnelikud, et paljud inimesed tundsid loomakese vastu huvi ning tahtsid teha kõik, et rebane taas turvaliselt koju saaks.

Päästjad lisasid, et kinnipüütud rebane näib olevat isane ja umbes kaks aastat vana. Tema tumeda karvkatte tõttu panid nad loomale nimeks Shadow (eesti keeles Vari – toim). Organisatsioon kirjutas sotsiaalmeediapostituses, et musta värvi loom viidi arsti juurde kontrolli, kus selgus, et tema tervis on täiesti korras. Päästjate sõnul on Shadow inimeste läheduses väga julge, mis tähendab, et ta on inimestega harjunud. Loomale on leitud turvaline kodu, kuid ta ootab siiski oma endist omanikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles