NALJAKAS VIDEO ⟩ Kuri hani hirmutas tänaval inimesi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias naerutab inimesi humoorikas video kurjast hanest, kes tänaval möödujaid rünnata üritas. 

Inglismaal Birminghamis leidis aset naljakas juhtum, kui inimeste rahulikku jalutuskäiku hakkas segama agressiivne hani. Üks olukorda pealt näinud naine otsustas linnu käitumist filmida ning postitas sellest TikTokki video. Klipp sai internetis kiiresti populaarseks ning pakkus inimestele palju nalja. 

Sotsiaalmeediasse postitatud videos on näha kuidas hani järjekindlalt jõe ääres oleval kõnniteel jalutas ning temast mööduvaid inimesi nokaga näksata üritas. Videos nähtud inimesed olid linnu ootamatust rünnakust ilmselgelt ehmunud ning paljud võpatasid, kui näevad, et hani nende suunas jookseb.

Nutikamad jalutajad suutsid lindu siiski käe või jalaga vehkides eemale peletada, kuid mitmed inimesed üritasid lihtsalt ringiga temast mööduda. Paistab, et hani hirmutas inimesi pikka aega, sest videosse mahtus üsna palju erinevaid rünnakuid. 

Populaarne video tekitas inimestes aga palju küsimusi ja arvamusi. Mitmed kommenteerijad arvasid, et kui nemad sarnase rünnaku ohvriks peaks langema, saaksid nad hirmutavast kogemusest suure paanikahoo. Teised pidasid seda olukorda lihtsalt naljakaks ning kirjutasid, et inimesed ei peaks hane elu segama.

Üks kommenteerija pakkus, et ehk on linnu agressiivse käitumise põhjuseks see, et tal on kuskil läheduses väikesed linnupojad, keda ta üritab kaitsta. Video postitanud naine vastas kommentaarile, kirjutades, et üks kohalik inimene teadis rääkida, et hani on täiesti üksi ning on lihtsalt vihase iseloomuga. 

@roya.sb

Angry goose vs. unsuspecting citizens of Birmingham

♬ Break My Stride - Chateau Pop
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles