SÜDANTLÕHESTAV Vaata, milline näeb välja koeraema, keda kutsikavabrikus tootmismasinana kasutati

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

TikToki postitatud videost on näha, kuidas näeb välja koeraema, keda on sõna otseses mõttes tootmismasinana kasutatud.

USAs Ohio osariigis asuvas Wayne County Humane Society nimelises varjupaigas töötav Joe Kay on postitab oma TikToki kontole @adoptingdogs südantliigutavaid videoid sellest, kuidas varjupaiga hoolealused kojusaamisele reageerivad. Need videod on mehele toonud rohkem kui neli miljonit jälgijat ning miljoneid vaatamisi.

Hiljuti esitles ta ühes oma videos koeraema, keda kasutati kutsikavabrikust n-ö tootmismasinana. Videost on näha, et vaene koeraema on omadega täiesti läbi.

@adoptingdogs We need to end commercial breeding and puppy mills! #adoptionsaveslives #endcommercialbreeding #puppymillsurvivor ♬ Oceans (Hillsong United Remix) - FOA Rockout

Kay sõnul elas koer, kes kannab nime Sunshine, enne päästmist 24 tundi päevas puuris, mis oli nii väike, et seal ei olnud võimalik ringigi keerata ning kust ta pääses välja vaid selleks, et toota veel rohkem kutsikaid.

Loe ka seda: Rõõmupisarad garanteeritud: vaata, kuidas koerad varjupaigast kojusaamisele reageerivad 

Kay sõnul soovib ta videoga teada anda, kui oluline on kohutavatele kutsikavabrikutele lõpp teha. «Järgmine kord, kui soetad kutsika ebaeetiliselt kasvatajalt, pea meeles, et selline nägi välja üks koeraema,» sõnas mees. 

Õnneks on Sunshine sellest õudusest päästetud ning täna ei saa tema elu enam parem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles