VIDEO Uudishimulik lehm otsustas külastada ehituspoodi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias liigub naljakas video suurest lehmast, kes korraldas paraja segaduse, kui võttis ette põneva jalutuskäigu ehituspoes, vahendab Daily Star.

Segaduses lehm eksles Iisraeli tänavatel ning jõudis naljaka juhuse läbi ehituspoodi, kus ta nägi palju vaeva, et kitsaste riiulite vahel püsti püsida. Ahastuses loom kippus poe libedal põrandal kergesti libisema ning selle käigus kukkus riiulitelt maha palju kalleid esemeid.

Poe omanik Dudu Goldstein ütles, et lehm tekitas kahju, mis läheb poele maksma 740–990 eurot. Ebatavalist juhtumit jäädvustasid poe kliendid, kes panid hiljem videod ka TikToki üles. Ühes videos on näha, kuidas lehm riiulite vahel kõndida üritab ning siis välisuksest välja jookseb. Loom ei olnud siiski kuidagi ohtlik ning suutis poest lahkuda nii, et ta ei vigastanud ennast ega ühtegi inimest.

Lehmade nägemine selles piirkonnas pole ebatavaline, sest pood asub Iisraeli maapiirkonnas. Poe omanik tunnistab siiski, et see on esimene kord, kui nii suur loom poodi ära eksib. Linnud ja väiksemad loomad on varem poodi sattunud, kuid lehma nägi ta riiulite vahel esimest korda. Kuigi karjamaadel elavad lehmad on tavaliselt rahulikud, võivad nad muutuda agressiivseks, kui nad tunnevad end ohustatuna.

@osherpor #גחיון ♬ צליל מקורי - Osher Por
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles