VAATA VIDEOT ⟩ Alaskal läks põder kinno ja nosis popkorni

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Alaskal läks põder kinno, kuid ta ei teadnud, et «Jahihooaeg» ei jookse enam kinodes. Kuna ükski teine film teda ei huvitanud, otsustas ta hoopis natuke maitsvat popkorni näksida.

«Meie popkorn meelitas teda,» ütles Kenai kino peadirektor Ricky Black. «Ta sõi seda üsna keskendunult. Ma arvan, et ta oli talvisest puukooresöömisest tüdinud.»

Noor põder läks kinno 19. aprillil kella 20 paiku ja jäi umbes viieks minutiks. Turvakaamera videolt on näha, kuidas põder nuusib näksiletti ja leiab siis oma suureks õnneks sealt kellegi vedelema jäetud popkorni. Head kraami ei saa raisku lasta!

«Nad lihtsalt õhutasid ruumi ja nii see juhtus,» ütles Black. »Me hoiame uksi sel aastaajal üsna sageli lahti, sest väljas on lihtsalt nii mõnus ja tahaks natuke värsket õhku sisse lasta.» 

Black oli kogemuse üle väga rõõmus, sest tema ja ta vennatütar Jasmynne, kes samuti kinos töötab ja juhtunu ajal seal viibis, on Alaskal alles uued inimesed, vahendab Alaska's News Source. «Me arvame, et see on lihtsalt nii vinge,» ütles ta, «sest me mõlemad oleme põtradest täiesti vaimustunud. Me oleme ikka veel selles Alaska uue elu faasis.»

Vaata ka, kuidas Alaska põder paar nädalat tagasi tervisekeskuses head ja paremat põske pistis:

VIDEO | Alaskal läks põder tervisekeskusesse maiustama

Võib see olla sama põder?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles