Südamekujulise ninaotsaga hiiglaslik varjupaigakass sai häid uudiseid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kass Patches
Kass Patches Foto: Richmond Animal Care and Control / Facebook

Valge-hallikirju kass Patches sattus varjupaika, kuna tema omanik jäi kodutuks ning loovutas oma kassi, et anda loomale võimalus hea, soe ja armastav kodu leida. 

Virginia osariigis Richmond Animal Care and Controli varjupaika sattunud Patches on varjupaiga töötaja Robin Youngi sõnul suurim kass, keda ta iial näinud on. Lapiline kiisumürakas kaalus varjupaika jõudes ei vähem ega rohkem, kui 18,1 kilogrammi. 

Young ütles, et Patches on umbes 8-aastane, ülimalt sõbralik ning üle kõige armastab ta kõhu alt sügamist. Kassile määrati ülekaalu tõttu dieet ja treeningprogramm, et kogukus tema tervist ei hakkaks laastama. Ta avaldas lootust, et kaalulangetusrutiin jätkub ka siis, kui loom endale uue kodu leiab. 

Ja ta leidis! 15 päeva varjupaigas veetnud kassimürakas on leidnud endale armastava kodu. Kassile anti uude koju lisaks soojadele soovidele kaasa ka kassi dieediplaan kaheks aastaks. Patchesi kaalulangetamise teekond võtab Youngi sõnul veidi aega, kuna rasvunud kasside jaoks võib olla ohtlik liiga kiiresti kaalust alla võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles