KODUOTSIJA ⟩ Kus on minu inimene? Energiapall Max ootab Viljandi varjupaigas südamesõpra

lemmik.postimees.ee
Copy
Max
Max Foto: Varjupaikade MTÜ

Max on 8-kuune isane koer, kes sattus varjupaika omanikevahelise konflikti tõttu.

Koerapoiss on ülevoolavalt sõbralik ja sotsiaalne ning varjupaigaelu ta ei pelga, kuid kindlasti soovib rohkem tähelepanu, kui varjupaigatöötajad seda teiste loomade kõrvalt võimaldada saavad. Lisaks on Max veel noor ja vajab distsiplineerimist ning õpetamist.

Max on keskmist kasvu, ilusa musta-valgekirju kasukaga, mis on mõnusalt siidine ja läikiv. Ta on hirmus energiline ja mänguhimuline. Ta armastab tohutult inimeste seltsi ja tähelepanu ning probleemiks ei ole ka teiste loomadega läbisaamine - Max on kõigi sõber!

Koerapoiss saab kojumineku hetkeks kastreeritud, saab kõik tarvilikud vaktsiinid ja parasiiditõrjed ning kiibi. Ta ootab pikisilmi kodupakkumisi, et kasvada üles uue armastava pererahva käe all!

Kui soovid Maxiga Varjupaikade MTÜ Viljandi varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus SIIN, vajutades nuppu «Paku kodu».

Aprill on Varjupaikade MTÜ-s südamesõbra kuu. Kümned koerad loodavad varjupaikades üle Eesti leida päris oma kodu. Sinu südamesõber ootab sind varjupaigas! Kui soovid enda ellu üht neljajalgset karvast sõpra, siis vaata siia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles