Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ÕÕVASTAVAD FOTOD ⟩ Linna eksinud kiskja jäi auto alla: «Alguses arvasin, et eks ta koer on» (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tallinnast Haabersti linnaosast Rõugu tn 22 ja Rannamõisa tee vaheliselt tühermaalt leiti 17. aprillil hukkunud hunt, kes oli kohalike sõnul jäänud auto alla.

Teavitus hukkunud hundi kohta tuli metsloomade ja lindudega seotud probleemidega tegelevale Jäägriabi OÜ-le kella 15.00 paiku. «Alguses arvasin, et eks ta koer on, aga tee peal jõudis mõte ka vahepeal muutuda, et see võib olla ka šaakal, kuna alles see oli, kui nad Vabaõhumuuseumi territooriumi vallutasid,» selgitas Jäägriabi esindaja Marko Olop Eesti Jahimeeste Seltsile.

Auto alla jäänud hunt.
Auto alla jäänud hunt. Foto: Marko Olop / Eesti Jahimeeste Selts

Kohale jõudes ootas teda ees kaks poissi, kes looma juurde juhatasid. «Üllatuseks oligi paariaastane isahunt. Mis need loomad küll linnast otsivad, jääb minule küll arusaamatuks,» sõnas Olop.

Auto alla jäänud hunt.
Auto alla jäänud hunt. Foto: Marko Olop / Eesti Jahimeeste Selts

Jäägriabi OÜ aitab metsa tagasi linna, asulasse või koduaeda sattunud metsloomi ning koristab teedelt auto alla jäänud või muul moel hukkunud loomi ja linde. 

Jäägriabi võttis ühendust keskkonnaametiga, kes andis edasi tegutsemiseks vastavad korraldused, nii et kõik andmed ja proovid saaksid õigesti tehtud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles