PÄEVAKÄPP Miks keegi teda ei märka? Narvast päästetud Oskar otsib kodu juba 3 aastat

lemmik.postimees.ee
Copy
Oskar
Oskar Foto: Pesaleidja/Facebook

Oskar on juba liiga kaua Pesaleidjas pikutama pidanud. Enamik Pesaleidja madratsitest ja pesadest on Oskari järgi vormitud. Madratseid ja pesi vahetatakse Pesaleidjas välja kiiremini kui vahetuvad välja kassid. Oskar on sellisest seaduspärast täiesti tüdinud, eriti kui tal jookseb juba 3 ootuseaasta.

5-aastane Oskar on pärit Narvast ja teinud Pesaleidja juures läbi meeletu muutuse. Sinna jõudes oli kass madalam kui muru ja kõrvad lidus. Nüüd pole sellest lödipüksist enam märkigi järel. Oskar oskab elada nii inimeste kui kiisudega sõbralikult külg külje kõrval.

Ta on leplik, pehme ja soe. Aga kodupakkumist pole tulnud, sest ta on mustvalge ning vahel tagasihoidlikum ja tasasem, kui vaja. Pai- ja nurrumootor ei ole temas veel täistuure võtnud. Vahel laseb Oskar pai teha, ent mõnikord tahab pühenduda pikutamisele ja ei viitsi. Arvatavasti on temas peidus üks hea kodukass, kes tahaks oma tuba ja oma luba, et siis seal pikutada ja unistada ning vahel paisid vastu võtta.

Oskar on heas vormis mustvalge härra, kel on rohekad silmad ja nunnud valged põlvikud. Ta on vaktsineeritud ja kastreeritud, saanud parasiitide vastase tõrje ja kiibi. Oskari profiiliga saate tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles