Lund vihkav hurt leiutas erilise kõndimisviisi ja naerutab miljoneid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Nino jaoks on lumi selgelt ebameeldiv.
Nino jaoks on lumi selgelt ebameeldiv. Foto: Video kuvatõmmis

Itaalia hurt Nino vihkab kirglikult lund. Et vastiku külma ollusega võimalikult väike kokkupuude oleks, on ta välja töötanud kõndimisstiili, mis ajab kõik vaatajad südamest naerma. 

Kui Itaalia hurt Nino õue läheb, käitub ta lund vältides äärmuslikult. See on kindlasti suures osas tingitud tema karvkattest. Itaalia hurdad on lühikarvalised ja neil puudub aluskarv, mis külma eest kaitseks. Seetõttu pannakse neile pikaks ajaks õue minnes alati soojendavad riided selga. 

Niisama koduhoovis jooksmiseks neid alati riidesse ei panda ja Nino on ise välja mõelnud, kuidas ennast külma lume eest kaitsta. Ta on õppinud ära kahel jalal jooksmise. 

@house_of_winino #snow #winter#cold #iggy ♬ Do You Want to Build a Snowman? - From "Frozen"/Soundtrack Version - Kristen Bell & Agatha Lee Monn & Katie Lopez

Koera omanik Katrin Pollok ütles Newsweekile antud intervjuus, et itaalia hurdad külmetuvad väga kergesti, kuna neil pole paksu karva, mis neid soojas hoiaks. Seetõttu püüab Nino mitte puudutada külma ja märga lund, kõndides ainult esijalgadel. Omanik oli väga üllatunud, kui nägi Ninot esimest korda kahel jalal ringi lippamas, aga see ei jäänud ainsaks juhuslikuks korraks, vaid sellest sai korduv harjumus. 

@house_of_winino He did it again!!! 😂 🧡 Nino doesn’t like snow. Neither do your dogs? #dogwalk #pretty #prettygirls #italienischeswindspiel #hund #lustigerhund #pfoten #suesserhund #hundauftiktok #italiangreyhound #iggiesoftiktok #iggies #doggiesoftiktok #doggies #italienischeswindspiel #hunde #comedyvideo #funnydog #dogtok #houseofwinino ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

Nino kõndimisstiil on tekitanud palju nalja ja elevust TikTokis, kus tema videoid on vaadatud ligi 10 miljonit korda. Paljud vaatajad on võrrelnud koera känguruga ja imetlenud tema sitkeid lihaseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles