Julie ärkas magusalt põõnava koera kaisus, kuid viimane oli kontvõõras külaline

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Tennessee osariigis elavad Julie ja Jimmy Johnson said suure ja karvase üllatuse osaliseks, kui ärkasid hommikul üles ja koer oli end neile mugavalt kaissu sättinud. 

Kuid probleem oli see, et koer, kes oli salaja nende majja tunginud ja ennast mõnusalt unne kerinud, oli täiesti võõras. Ei Julie ega Jimmy polnud looma varem kunagi näinud. 

Vähe sellest, võõras loom ei soovinud kuidagi ka lahkuda, vaid käitus nagu täieõiguslik pereliige, kes on seal ammu elanud ja üleüldse oma voodis rahulikult lõõgastuda soovib. 

Julie postitas sotsiaalmeedias kuulutuse, et koera pererahvas üles leida ja õigepea selgus, et koera nimi on Nala, kes elab neist umbes kolme kilomeetri kaugusel. Nala oli öösel perenaisega jalutades rihma küljest lahti pääsenud ja kutsumise peale enam tagasi ei tulnud. 

Tuppa pääses karvane külaline ilmselt tagauksest, mille Jimmy enda kolme koera tuppa lastes paokile unustas. 

«See on kõige imelikum postitus, mis ma iial teinud olen,» naeris Julie. «Ööpimeduses esialgu arvasin, et üks meie koertest on voodisse pugenud, aga päevavalges selgus, et ta ikka polegi meie oma,» jagas naine veidrat kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles