VIDEO Omanik on hädas, sest tema koera peetakse koledaks topiseks

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks loomasõber päästis keerulisest olukorrast veidra välimusega koera ning jagab loomakese seiklusi TikTokis. Selle asemel, et koera uut omanikku teo eest kiita, saab väike koer oma välimuse tõttu hoopis palju kriitikat.

Koer nimega Chupey käitub täpselt samamoodi nagu iga teine koer, kuid loomakese teeb eriliseks tema välimus ning mõned geneetilised kõrvalekalded. Koera omanik on oma sotsiaalmeediakontol jaganud, et päästis Chupey ühe pere käest, kes imeliku välimusega looma endale enam ei tahtnud ning soovisid temast iga hinna eest loobuda.

Looma omanik jagab veebis koerast videoid, et näidata ka teistele, kuidas erivajadustega koera eest hoolitseda. Ta sõnab, et teadis väga hästi, et tegemist on pisut keerulise koeraga, kuid see teda ei hirmutanud. Eelmises kodus ei hoolitsetud koera eest hästi, seega võttis tema tervenemine aega, kuid nüüd on ta õnnelik ja armastatud loomake, kes veedab oma päevi mängides ja elu nautides.

@cheers.for.chupey #chupey #dog #fyp ♬ Purebred Goodboy - Shark E. Wahlberg

Chupey ja tema omaniku ühised tegemised on TikTokis paljudele silma jäänud ning mitmed inimesed on koera välimusest šokeeritud. Üks kommenteerija kirjutas, et kuigi koer on väga tore, meenutab tema välimus looma, kes võiks kuuluda kehvasti tehtud topiste hulka. Mitmed inimesed on ka lisanud, et koera välimus on nende jaoks väga vastuoluline, sest neile meeldib tema iseloom, kuid tema välimus tekitab hulganisti hirmu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles