NUNNU VIDEO Vaata, mis on ühist inimesel ja laiskloomal

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Armsad ja aeglased laiskloomad on juba oma iseloomult mõne väsinud inimese moodi, kes oma tegemistega kuidagi hakkama ei saa. Nüüd üllatab sotsiaalmeedias inimesi video, mis paljastab, et toredal loomakesel on inimesega ka üks füüsiline sarnasus.

TikTokki postitatud populaarne video tekitab paljudes suurt segadust, sest kuigi laiskloomad on kõigi lemmikud, pole inimesed tema kehaosade peale pikalt mõelnud.  Siiski selgub, et pika karvaga loom peidab oma tiheda karvkatte all naljakaid kõrvu, mis meenutavad väga just inimeste omi. Väikesed inimkõrvad põhjustasid sotsiaalmeedias omajagu elevust, sest peidus olnud kehaosad oli paljudele suureks uudiseks.

Videot kommenteerinud inimesed on hämmingus, et nad varem sellist tavalist fakti laisklooma kohta ei teadnud. Paljud ütlesid, et inimkõrvu meenutavad kehaosad tekitavad neis vastikust ning nad soovivad, et nad seda ei teaks. Üks kommenteerija kirjutas, et kuigi ta teab, et loomi ei tohiks väärkohelda, oleks tore näha, kuidas väikestesse kõrvadesse tehtaks kõrvaaugud.

Pisikesed kõrvad on küll toredad, kuid tegelikult pole neist loomale väga suurt kasu. Laiskloomal on üsna kehv kuulmine ja lisaks sellele ka halb nägemisteravus, kuid õnneks on loomake niivõrd aeglane, et need füsioloogilised eripärad teda ei sega.

@theeviltree89 sloth has mini man ears!! #fypシ #fyp #sloth #slothtoboss #slothsoftiktok #animals #funny #didyouknow #cute #animalsoftiktok #ears #facts #zoo #dyk ♬ original sound - TheEvilTree89
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles