VIDEO «Nagu känguru!» Lund pelgav koer lahendas olukorra eriti naljakal moel

lemmik.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lund pelgav Itaalia väikehurt Niino naerutab sotsiaalmeedias miljoneid vaatajaid.

TikTokis rohkem kui kaheksa miljonit vaatamist kogunud videost on näha, kuidas koer naljakas poosis tagumisi käppasid õhus hoides edasi liigub, sest kardab lund. «Vaatasin esialgu, et see on känguru,» sõnas üks kommenteerija.

Pole ka ime, sest õhukese karvastiku ja madala rasvaprotsendi tõttu hakkab Itaalia väikehurtadel talvel väga kiiresti külm. Selle vältimiseks tasuks külmal ajal õues oldud aega lühendada ning kindlasti kanda jopet, mida Saksamaal Rostocki linnas elav Niino tavaliselt teebki. Alati pole see aga võimalik ning nii tuligi tal olukorrale nutikas lahendus leida.

Koera perenaine Katrin Pollok rääkis väljaandele Newsweek, et kui esialgu oli Niino veider kõnnak üllatav, siis nüüd on ta sellega täitsa ära harjunud ja see on talle toonud palju tähelepanu.

Vaata videot:

@house_of_winino He did it again!!! 😂 🧡 Nino doesn’t like snow. Neither do your dogs? #dogwalk #pretty #prettygirls #italienischeswindspiel #hund #lustigerhund #pfoten #suesserhund #hundauftiktok #italiangreyhound #iggiesoftiktok #iggies #doggiesoftiktok #doggies #italienischeswindspiel #hunde #comedyvideo #funnydog #dogtok #houseofwinino ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles