PÄEVAKÄPP ⟩ Nägemise kaotanud kaisukass Meeri otsib oma inimest

lemmik.postimees.ee
Copy
Meeri
Meeri Foto: Tartu Kassikaitse

Meeri on armas kiisu, kes hoolimata pimedusest saab eluga hästi hakkama ja elab igati täisväärtuslikku kiisu(jõude)elu.

Peamiselt sisustab ta oma aega magamisega, mida teeb meelsasti pehmel voodil või vaibal, kuid ka söömine ja mängimine on Meeri meelistegevusteks. Voodisse ja sealt alla oskab Meeri edukalt käia, oma liivakasti ja söögi leiab samuti alati üles. Tegelikult sai kogu hoiukorter üsna ruttu talle selgeks ja kõik nurgad läbi uuritud. Niisama mööblile ta siiski hüppama ega toas ringi jooksma ei kipu, seega on Meeri näol tegemist rahuliku kaaslasega. Ometi mahub Meeri päevakavasse kindlalt mängimine, mille soovist ta märku annab vähemalt viis korda päevas, visates selili ja oodates äraootavalt mängu algust.

Üldiselt on Meeri iseseisev kiisu, kes saab kõigega ise hästi hakkama, kuid öösiti tahaks ikka ka inimese kaisus magada ning hommikuti end näo vastu hõõruda, nurruda ja pai nuruda. Ka päevasel ajal meeldib Meerile oma inimest toas jälitada ja iga toimetuse juures olla. Muside-paide tulvaga harjus ta üsna ruttu, ehkki ise neid nuruma tuleb ta pigem hommikul, muul ajal võiks ainult magada ja mängida.

Kuna Meeri pisut ehmub äkiliste liigutuste ja ootamatuste peale (ehkki enamus asju teda ei heiduta), siis sobiks ta hästi perre, kus poleks väikseid lapsi. Pigem ootab ta rahulikku keskkonda, kus ikka piisavalt süüa, mängida ja paisid saaks. Tõenäoliselt teine kiisu probleemiks poleks, kuna Meeri tundub üsna leplik ning ka igasugused külalised pole teda karvavõrdki heidutanud. Ka ei tundunud hirmsatena tolmuimeja, pesumasin või muud lärmi tegevad masinad – küllap on Meeri oma varasemas elus ikka täitsa toakiisu olnud ning sooviks edaspidigi oma elu pehmel voodil veeta.

Tutvu Meeriga lähemalt ja paku talle päris oma kodu SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles