PÄEVAKÄPP ⟩ Uskumatu: suvilarajooni hüljatud Rapunzel otsib omale kodu juba 6 aastat

lemmik.postimees.ee
Copy
Rapunzel
Rapunzel Foto: Pesaleidja

Kiisu püüti ühest suvilarajoonist ja saabus hoiukoju 2017. aasta suvel koos viie väikese pojaga. Kõik pojad on ammuilma saanud päris oma kodud - ainult emakass on jäänud aastateks õiget inimest ootama.

Kiisul saab hoiukodus suvel kuus aastat täis ja ta eelistab, et teda vaadatakse ja temaga juteldakse, silitamine ei ole tema lemmiktegevus. Aga kui sa vaatad ja temaga juttu ajad, siis tema vaatab ilusti vastu ja eest ei jookse. Püsib uudishimulikuna inimese läheduses, kuid eelistab suhelda teiste kassidega.

Rapunzel on ilus ümmargune, pisikest kasvu kassike, halli värvi, õrnalt triibik, valge kurgualuse ja valgete käpaotstega.

Kassike on hästi vaikse ja rahuliku loomuga, ei näugu asjatult ega tee pahandust. Talle meeldib käia võretatud rõdul õueelu vaatamas ning värsket õhku nuuskimas.

Kiisu sobiks rahulikule inimesele seltsiks, kes teda liigse tähelepanuga üle ei külvaks ja ei loodaks, et kiisust kohe esimesest nädalast kaisuloom saab.

Kiisu on steriliseeritud, vaktsineeritud ja saanud regulaarselt ussirohtu. Tal on oma pass ja kiip.

Kui tunned, et oled valmis ühele pikalt oodanud kaunitarile armastust ja hoolt pakkuma, siis täida loomasoovija ankeet SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles