Šokeeriv rünnak: koerad puresid naise poja silme all surnuks

lemmik.postimees.ee
Copy
Saksa dogi. Pilt on illustreeriv.
Saksa dogi. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Saksa dogi on üks maailma suurimaid koeratõuge, keda oma sõbraliku iseloomu tõttu hüütakse ka Hellaks Hiiglaseks. Ometi tabas kahte selle tõu esindajat agressiivsuse hoog, mis viis naise sumani.

Möödunud nädalal USAs Pennsylvania osariigis toimunud traagilise õnnetuse tagajärjel hukkus 38-aastane Kristen Potter, kes läks koos pojaga oma naabri koeri toitma, vahendas väljaanne Daily Mail.

Koerad olid väga agressiivsed ning seda ka siis, kui sündmuspaigale saabusid meedikud, sest kohale saabunud kiirabitöötajad pidid ootama loomapüüdjaid, et kannatanule ligi pääseda. Rünnakus osalenud kaks Saksa dogi on tänaseks eutaneeritud ning pere kolmas koer, samuti Saksa dogi, koos viie kutsikaga on viidud varjupaika. 

Politseiametniku sõnul nägi naise poeg õnnetust pealt vaid hetkeks, joostes kiiresti tagasi koju, et paluda vennal hädaabinumbrile helistada. See ei olnud esimene kord naisel kodust eemal viibiva naabri koeri toita.

Mis koeri rünnakuks ajendas, pole päris selge, kuid spekuleeritakse, et naine võis üritada kaklema läinud koeri lahutada.

Koerte perenaine sõnas meediale, et on juhtunust šokis ega suuda seda uskuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles