PÄEVAKÄPP ⟩ Kodu otsib millerdaja käest päästetud Joosu

lemmik.postimees.ee
Copy
Joosu
Joosu Foto: Cats Help

Joosu on nooruke, umbes 1–2-aastane kiisupoiss, kes hiljaaegu päästetud ühe kassimillerdaja käest.

Joosul on sinised silmad, triibulise siiamilaadse kiisu kasukas ja munchkini-kiisu moodi üsna lühikesed jalakesed. See kõik kokku teeb temast ühe vägagi erilise nunnupalli!

Joosu on veel paikäe suhtes umbusklik, aga näiteks juba teisel ööl hoiukodus ronis ta inimese pea kõrvale voodisse kerra tuttu! Uudishimulik ja mänguhimuline on ta samuti, nagu üks eeskujulik kassipoeg. Kasvult on ta pigem väiksemat sorti.

Joosu ise on rahulik kiisuke, aga kahjuks üks teine siiamilaadne kiisuhärrasmees hoiukodus natuke terroriseerib teda, seega oleks Joosul väga hea meel juba ruttu-ruttu päriskoju kolida, kus siis päris oma inimesi 100 protsenti usaldama õppida.

Joosu on kastreeritud ja kiibitud, saanud esmased vaktsiinidoosid ning parasiitide vastase tõrje – seega valmis kohe päriskoju kolima. Joosu ootab väga külalisi hoiukodus Tallinnas!

Kui tunned, et just selline vahva sõber on sinu elust puudu, siis palun täida kodupakkuja ankeet ning sinuga võetakse juba peagi ühendust. Joosu läheb koju Cats Help MTÜ loovutuslepingu ja loovutustasuga. Täida ankeet siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles