VIDEO ⟩ Puu otsas vahti pidanud püüton karistas liiga uudishimulikku meest nii, et verd voolas

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avapilt on illustreeriv
Loo avapilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Austraallane Joel Herrington kõndis koos sõpradega mööda džunglirada Clamshell Fallsi ujuma, kui erakordne vahejuhtum nende plaanid ja mehe enda uppi lõi. 

Keset teekonda nägid nad puu otsas rippuvat tohutut püütonit. Ilmselt valvas püüton oma territooriumi ja ründas ootamatult Joeli. Kannatanu sõnul tundis ta, nagu oleks ta näkku vasaksirge saanud. 

Mehed väidavad, et tegid roomajast fotosid ja videoid ohutus kauguses viibides. Aga kui Herrington kummardus, et kotist välja kukkunud veepudeleid maast üles korjata, ründas seni rahulikuna tundunud kolmemeetrine madu teda ning mehe nägu sai korralikult kannatada. Madu hammustas teda põsest, ülemise ja alumise hambarea vahe mehe näol oli lausa 15 sentimeetrit. 

«Mulle tundus, et keegi andis mulle tugeva löögi ja ma kukkusin kividele. Veri purskas sõna otseses mõttes, surusin T-särgi oma näole, et verejooksu peatada. Vere hulk hirmutas mind, aga mul on hea meel, et püüton silmale haiget ei teinud. Sel juhul oleks olukord palju tõsisem,» meenutas Joel. 

Juhtum tekitas kohalikes elanikes muret, kuna rünnak toimus turistide seas populaarsel marsruudil. Lisaks hoiavad maod tavaliselt inimeste eest eemale ja ründavad vaid siis, kui tunnevad ohtu. Kohalikud maopüüdjad usuvad, et madu rippus puu küljes, kuna püüdis nahkhiiri ja kuskile mujale teda transportida ei ole vaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles