PÄEVAKÄPP ⟩ Üle 4 aasta tagasi kuurist päästetud Täpp ootab ikka veel oma päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Täpp
Täpp Foto: Pesaleidja

Kiisulapsed Tipp ja Täpp leiti Aakrest tee äärest ühest tühjast kuurist 2018. aasta septembri lõpus. Kiisutitad nutsid ja kiisuema polnud kuskil näha.

Pisikeste kiisuema otsiti, aga kahjuks otsingud tulemust ei andnud. Nii pisikesed Tõrva hoiukodu hoole alla sattusidki. Kiisud olid pikalt haiged, erinevad tervisehädad kimbutasid neid. Neile sai tehtud uuringuid ja ravi. Täpp tunneb ennast hästi nüüd ja on valmis oma koju minema. Täpp vajab igapäevaliselt mineraale sisaldavaid vitamiine, kuna on ainult toortoidu sööja. Õeke tal juba ammu kodus.

Täppike elurõõmus kassike. Täpile meeldivad paid ja juba praegu võiks ta kandideerida parima sülekiisu tiitlile, sest süles talle meeldib nii nii väga olla ja nurrulaul käib ka sinna juurde täistuuridel. Ja oi, kuidas ta armastab palle taga ajada ning talle meeldiks üle kõige, kui inimene temaga alatihti sulepulga või lõngajupiga mängiks...

Kui sa teda endale võtta ei saa, palun jaga ta kuulutust, et Täpp juba varsti oma omaniku leiaks ja päris oma koju nurruma pääseks. Kui tunned, et Täpp kuulub sinu perre, siis täida kiisuvõtja küsimustik ja hoiukodu võtab sinuga ühendust! Rohkem pilte leiate siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles