Töömees leidis maja pööningul varitseva hiiglasliku alligaatori: see «topis» ju hingab!

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Alligaator
Alligaator Foto: Shutterstock

Ehitusjärelevalve ametnik põgenes oma tööpostilt ummisjalu, kui leidis ühe maja pööningult varitseva krokodilli.

Dean Brown tegi Põhja-Carolinas asuvas kodus ehitusjärgset ülevaatust, kui ta läks pööningut üle vaatama ja märkas kliimaseadme kõrval lesimas suurt alligaatorit. Esmalt arvas mees, et see on mänguasi või topis, mis on naljaviluks sinna visatud, ning jätkas oma tööülesandeid. Lähemale jõudes avastas ta ehmatusega, et «topis» hingab.

Brown oli enda sõnul vähem kui meetri kaugusel, et oleks topiseks peetavale elukale peale astunud. «Alligaator näis alguses magavat,» ütles Brown, kuni ta loomale taskulambi valgusvihu suunas. Kui loom silmad avas, põgenes Brown pööningult ja hoiatas ohu eest oma kolleege. «Aga nad ei uskunud mind ja arvasid, et teen lolli nalja. Minnes ise vaatama, tulid nad aga kohe pööningult tagasi ja helistasid päästeametisse.» 

Brown ütles, et on ehitusäris töötanud alates 1995. aastast ja on kokku puutunud paljude hullumeelsete olukordadega, kuid seda juhust ei ületa küll miski.

Arvatakse, et loom võis pärineda maja taga asuvalt märgalalt ja sisenes majja lahti unustatud uksest. Kuid kuidas ta pööningule sattus, on siiani müsteerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles